5/31/2011

HAKUNAMATATA

Viikonloppu meni taas vaihteeksi suht vauhdikkaissa tunnelmissa. Perjantaina Laura hengaili keskustassa ja Jossu käväs pikkumutkan Iisalmessa. Noo lauantaina päädyttiin kuitenkin molemmat taas Ouluun, tai oikeastaan etelänlämpöön Oulusta etelämpänä olevaan Oulunsaloon. Bussimatka sinne keskustasta Erican kanssa oli suhteellisen hilpeä ja muut bussissa olevat tais pitää meitä hieman, nojaa tyhminä. Noo päädyttiin kuitenkin oikeeseen paikkaan, vaikka se vähän meitä arvailuttikin (kiitos sinulle bussikuski joka kerroit milloin on oikea pysäkki jäädä pois..). Nälkä tosin yllätti heti paikalle päästyä ja piti lähtee heti eksyilee vähän matkan päässä olevaan siwaan, kun ei viitsitty talon jääkaappia tyhjentää heti ensitöiksemme. Siwasta löytykin sitten meille kunnon bile eväät, nimittäin juustoa ja sämpylöitä. :D Kyllävain me olimme ne ihme friikki tytöt jotka mutustivat koko illan juustoa ja sämpylöitä! Noo jalkapallon katselun, sämpylöiden mutustelun ja trampoliinilla hyppimisen jälkeen matka jatku kohti Oulua (kiitos Ikonen joka kuskasit). Siitä reissusta ei sitten sen enempää.. Oulussa Erica päätti luovuttaa ja lähteä Iirolle nukkumaan ja me suuntasimmekin nokkamme takaisin kohti Oulunsaloa. Tällä kertaa osasimmekin jo jäädä oikealla pysäkillä pois ihan ilman kuskin apua. Paikalla olijat olivatkin tänä aikana huomattavasti vähentyneet ja saimme kuulla mitä kaikkea olimmekaan missanneet mm. yhden varpaan kahtia menemisen. Jatkot olivatkin sitten hmm kermaiset. Ihan kirjaimellisesti ainakin mun aurinkolasien kohdalla, jotka uitettiin jääkaapista löytyneessä kermavaahdossa. Vähän ajan päästä saatiin kuulla myös ilo uutisia oysista, varvas oli saatu pelastettua. Tosin se tais pari senttiä lyhentyä mutta se ei taida mitään olla koko varpaan menetyksen rinnalla.. Sunnuntai menikin sitten aika perinteisesti lagituksen merkeissä telkkaria tuijottaen med kokis,popparit ja jätski.
Maanantaina meillä alkokin sitten heti kokeen jälkeen KESÄLOMA! Päätettiin sitten juhlistaa sitä Jossulla grillailemalla ja saatiin vielä Sarakin houkuteltua meidän matkaan. Tuli taas grillailtua taivaallisen hyviä kasviksia,broilereita ja nakkeja ja kuunneltua hyvää musaa. Päivää jatkettiin sitten sinkkuelämän ekalla tuotantokaudella ja suklaakakulla. Ja Laura päikkäreillä.. Noo päikkäreitten jälkeen suunnistettiinkin sitten askeleemme kohti Oulua. Sielä tuli hengailtua sitte torinrannassa Iiron, Antin ja Erican kanssa. Sen jälkeen olikin aika kiiruhtaa kotiin että kerkes vielä ajoissa kattomaan täydelliset naiset ja sinkkuelämän.
P.S.Pahoittelut kuvien puuttumisesta, niitä tulee sata varmasti parin päivän sisään, mutta kun Jossun kone on yhä edelleen rikki ja Laura semmonen tekniikan ihmelapsi, että sekään ei niitä oo tänne viä oppinu laittaan..:)

No comments: