7/17/2011

Wherever I go I'm gonna come back to walk these streets again

mökin kuvia 158

mökin kuvia 376-tile

mökin kuvia 021

mökin kuvia 023

mökin kuvia 093

mökin kuvia 094

mökin kuvia 374

Laura: Jep noin viikko sitten tiistaina mun kone laskeutu Helsinki-Vantaa lentokentälle ja keskiviikkona selvisin sit jo kotiin asti. Eli olin 3 viikkoa kielimatkalla Brightonissa ja reissun ensimmäiset 3 päivää vietin Pariisissa, Lontoossakin tuli parina päivänä kävästyä. Kokonaisuudessaan oli loistava reissu,mitä nyt host-perhe sotkut laski vähän tunnelmaa silloin tällöin, mutta nojaa aina oli katto pään päällä kuitenkin.
Ensimäisellä viikolla olin tosiaan heti 3 päivää Pariisissa. Siälä tuli tottakai nähtyä eiffel-torni,riemukaari ja muut (perus)nähtäävydet. Aikaa riitti onneks myös shoppailulle ja pelkälle hengailullekkin. Mun täytyy kyllä myöntää et Pariisi on kaunein kaupunki jossa oon koskaan käyny. Katso ihan mihin tahansa suuntaan nii aina näky kauniita taloja, söpöjä kahviloita ja tyylikkäitä ihmisiä. Noo 3 päivän iltana oli kuitenki aika sanoa hyvästit Pariisille ja suunnata bussilla kohti Brightonia. Loppu viikko sujukin Brightoniin tutustuessa ja Lontoossa käydessä. Just sinäpäivänä ku oltiin Lontoossa oli n +30 astetta ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta. Tykkään kyl lämpösestä ja auringon paisteesta mutta ku juokset paikasta toiseen ympäri Lontoota tossa säässä käy mielessä et voi kumpa olis vähä viileempi!
Tokalla viikolla alkokin sitten koulu, jota oli n. 3 tuntia päivässä. Heti ekana päivänä myöhästyin sujuvasti 45 minuuttia, koska eksyttiin Janinan kanssa. Noo onneks ne ei ollu vihasia ja suur kiitokset mummelille joka opasti meidät iha sisälle asti! Mutta tota ekaa koulu reittiä en kyllä oppinu ollenkaan, eksyin joka ikinen kerta kun yritin suunnistaa sinne yksin. Mutta mitään super ihmeellistä ei tälläkään viikolla tehty, shoppailtiin, hengailtiin puistossa ja rannalla, käytiin kahvilla ja keilaamassa yms.. Sunnuntaina käytiin vierailulla Hastingissa mutta siäläkin hengailtiin vaan koko päivä rannalla koska sää oli aivan ihana!
Kolmannella viikolla nii, ei tehty taaskaan mitää supersuper ihmeellistä. Kävästiin Janinan kanssa kampaajalla, sea life:ssä ja taas vaa hengailtiin. Ideana oli myös mennä elokuviin mutta kappas kummaa unonhduttiin burger kingiin niin että ei enää keretty siihen elokuvaan..:D Lauantaina käytiin Lontoossa jossa vaan seikkailtiin ympäri oxford street:iä. Mutta sen mäkkäriä suosittelisin hankkimaan pari pöytää lisää sillä tilaa kyllä riitti,mutta ei pöytiä joten suurin osa asiakkaista joutu syömään lattialla,mukaan lukien me. Sunnuntaina olikin mun synttärit joita vietettiin piknikillä meidän lemppari puistossa ja illalla hengailtii viä puiston lisäks rannallakin.
Maanantaina oli viälä koulua mutta tiistaina olikin sitte heti aamupäivästä suuntana lentokenttä ja lento kohti Suomea.
Koko 3 viikkoa ja sen tapahtumia on niiiin vaikee yrittää änkee yhteen postaukseen mutta nojaa yritin parhaani ja ainakin kuvia tuutte luultavasti näkemään lisää myöhemmin.:) Reissu oli kyllä todellakin unohtumaton kokemus,kiitos vaan meidän porukalle ja erityis kiitokset Janinalle,Katalle ja Marikalle jotka teki tästä reissusta täydellisen!:)

No comments: