7/10/2011

Your the reason that i'm crying

Jossu: No niin, nyt ois mun aika kertoa tuosta viikon pituisesta reissusta, kun kotiin on selvitty hengissä ja taas köyhänä.

Perjantaina lähettiin junalla Helsinkiä kohti, mutta luontoäiti oli vähän junamatkaa vastaan, ja ukkonen viivytti meitä parikolme tuntia, junan vaihtoa unohtamatta. Aikataulun mukaan Helsingissä ois pitäny olla jo ennen kymmentä, mutta ton ukkosen takia oltiin perillä vasta kaheltatoista, ja sen takia piti mennä hotelliin yöks, ettei herätettäis meidän pieniä serkkuja, joille ois oikeesti pitäny mennä yötä. Sieltä hotellihuoneesta oli muuten kivat näkymät! :D


Lauantaina sit oltiin päivä Helsingis ja illast suunnattiin laivalle. Laiva tuli Tallinnaan siinä illasta, mutta oltiin laivalla yö ja aamulla päästiin maihin. :D
Tallinnassa shoppailtiin, syötiin ja käveltiin ja saatiin miljoonat rakot jalkoihin. Ja meidän hotellihuoneen lattia oli...mielenkiintonen..


vasemmasta kuvasta voi tarkkasilmäiset bongata helsingin alelöytöjä ja oikeesta mojiton laivalta kännykkälaadulla :DSit tiistaina oli aika jättää Tallinna taakse. Helsingistä suunnattiin samantien Joensuuhun mummolaan, ja keskiviikkona päivällä mentiin mökille ja oltiin siellä pari yötä. Tässä ois sit vähän mökkikuvia:


meijän nita vauhissa

Huh, tän postauksen tekemisessä kesti pieni ikuisuus, ku teknologia ei taaskaan tykänny musta ja kesti pari tuntia ylipäätään saada kuvat koneelle. Tää päivä ei oo menny muutenkaan aivan putkeen, kauppareissulla mopo teki bänksit ja jouduin kävelee parikolme kilsaa takasin kotiin ihan järkyttävässä vesisateessa, sain siinä kunnon pesun sit.. Taisin pari kyyneltäki siinä tirauttaa dagen efter-olojen ja sen tilanteen takia ja ku kaduilla vettä nilkkoihin asti. :D Noooh, siitä selvittiin ja tänään tuli katottua koko viime viikon o.c:t (koukussa..). Huomenna voisin kuvata nuo Tallinnan ostokset ja siivota vähän kaappeja ja kattoa löytyiskö sieltä paljonki turhaa kangasta, jotka vois kirpparille viedä. :D Jeps, mä meen nukkumaan nyt!

No comments: