9/17/2011

Uus henkkamaukka tilaus


Jossu: Mun edellinen H&M-tilaus meni vähän mönkään, eikä esim. tuo laukku koskaan tullu mulle, mutta lappu tuli ja käski tilata uudestaan ja oottaa taas sen kuukauden. Mulle that's not an option, joten tein nyt sellasen tilauksen, jossa kaikissa on toimitukset samantien, etten mä joudu oottaa niitä vaatteita jouluun saakka. Ja sen neuleen mikä siinä edellisessä tilauspostauksessa oli vaihdoin yhteen toiseen neuleeseen, mut sekin piti sit palauttaa.

Mulla ei tää teksti luista, ku teen tätä takkahuoneen telkkarikoneella, ja mun silmien ja 46 tuuman telkkarin välillä on kolkyt senttiä, nii mun pitää suunnilleen kääntää päätä et nään jotain muita lauseita täst tekstist. :D Eilinen meni rajakylässä pirskeissä ja tänää päätin jäädä kotiin viettämään koti-iltaa, ku kerranki saa olla rauhassa yksin täällä (koiraa ja pikkusiskoa lukuunottamatta). Oon nyt kattonu uusimman jakson Jersey Shorea, ja voisin taas jatkaa vanhemmista jaksoista.

Btw, meidän koirasta on tullu aivan helvetin nirso, eikä se syö enää jauhelihaa eikä niitä nappuloita. Porukat sitten on keksiny, et ne tekee sit koiralle _omat_karjalanpaistit_..... Ja mun pitäs ymmärtää?

No comments: